Ontmoet Kentzou

Eerder verschenen 2023

Eindelijk is het dan zover!

Zoals de onderstaande foto’s laten zien is de school klaar om opgeleverd te worden. Nu de corona-pandemie voorbij lijkt en ons Ministerie van Buitenlandse Zaken een positief reisadvies geeft voor het oosten van Kameroen gaan we een visum aanvragen. We streven ernaar met een kleine delegatie aanwezig te zijn bij de officiele opening van de school in juni/juli. Als we in Kentzou zijn zullen we de behoefte aan hardware inventariseren en zullen, dankzij onze donateurs een steentje bijdragen zodat er zo snel mogelijk gestart kan worden met het computeronderwijs.

Lycee Technique Kentzou bijna klaar!

We hebben de nodige hobbels gehad, maar het einde is in zicht. Het schoolgebouw is bijna klaar! Onze partners in Kameroen zijn druk bezig met het voorbereiden van de eindrapportage voor Wilde Ganzen terwijl de laatste hand gelegd wordt aan de bouw.

Wij zijn de studenten van Lamento heel erg dankbaar, zonder hen was dit project niet mogelijk geweest! We bedanken ook de MOV-groepen uit Landerd die de opbrengst van hun laatste actie aan onze stichting Ontmoet Kentzou schenken, zodat wij ook kunnen zorgen voor de computers die het computeronderwijs echt mogelijk maken!

Photos ph 2 MOPASSI