Ontmoet Kentzou

Wil je ook wat doen?

Sluit je aan bij ons netwerk
We willen graag kennis delen. En niet alleen de kennis die we zelf in huis hebben maar gebruikmaken van alle kennis die er is. Alhoewel de communicatie door een instabiel netwerk soms te wensen over laat willen we graag mensen daar aan mensen hier, collega’s hier aan collega’s daar verbinden. En dan gaat het als een olievlek weer verder geloven wij.

Ga mee
Eén keer per jaar bezoeken we Kentzou. Zo houden we de contacten warm. Daarnaast is er vooral communicatie via mail en soms per telefoon.Vind je het leuk om mee te gaan en denk je een bijdrage te kunnen leveren meld je dan aan via info@ontmoet-kentzou.nl. Onze eerstvolgende reis is in januari 2018.

Stagelopen of vrijwilligerswerk doen
Het is leuk, leerzaam en een hele bijzondere ervaring om daar te zijn en daadwerkelijk je handen uit de mouwen te steken. We hebben het netwerk om goed vervoer, onderdak, de benodigde papieren en natuurlijk de organisaties te vinden die hulp vragen en die jij hulp kunt bieden.

Doe een duit in het zakje
Met behulp van financiële middelen kunnen we lokale projecten ondersteunen zoals de inrichting van een multifunctionele ruimte, de aanleg van een sportaccommodatie.

Met microkredieten van elk 200 euro kunnen we jongeren stimuleren een eigen onderneming te starten en van het begin af aan het bedrijf goed op te zetten. Met kennis én met een financiële basis.

Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnr. NL 61 RBRB 0943 9648 14.